recenze

Pami

Pami

Pami je příjemný logický rychlík, který si mohou vychutnat malí i velcí a třeba i oba najednou. Docela originální, docela hratelný, docela fajn.
Tedy, vypadá to, že hra je tak trochu.. japonská, ale jakoby přeložená do němčiny. Ani jeden z těchto jazyků není pro širokou veřejnost velký kamarád, ale věřím, že s němčinou si většina z nás poradí. Dnešní gameska beztak vůbec o textu není. Až se prokoušete muzikou prodchnutým menu, vyberete si počet hráčů, obtížnost a postavu (nemám tušení, jak se ty postavy liší). Můžete rovnou začít hrát (kdo by to byl řekl). Váš úkol bude logického rázu, zprvu si budete říkat: "Ha, zas nějaká obšmahlost arkanoidu!" - podivné chování kostiček vás však velmi brzy vyvede z omylu. Jediné, co musíte dělat, je natáčet pomocí své postavičky barevná kolečka tak, aby kouličky, jež padají seshora, spadly vždy do správné barvy. Nu a za to dostáváte body. Obtížnost se stupňuje, síly se měří a je jen na vás, jak dlouho vydržíte. Víc toho ve hře není.
Ještě abych vás neodradil screeny - hra vypadá o něco lépe, než je zřejmé z obrázků - ono se mi to nějak pokazilo a lepší obrázky se mi už nepodařilo získat. Pes je v podstatě zakopaný v tom, že to není žluté, ale zelené :) Vážně, když hrajete za kočičáka, je to zelené, ne žluté. Nevím, jak se to stalo. Ale ona i ta žlutá je k pokoukání :) Tedy dost žvatlání, hledáte-li příjemnou zábavu na chvilku, našli jste.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Pami Pami