recenze

Square Cell

Square Cell

Přesunujte a spojujte pestrobarevné kostky plné úsměvů do řad a sloupců v této již na první pohled sympatické a vskutku zábavné gamesce. Zapojte svůj mozek a královsky se bavte!
Jednoduchých logických her s chytlavým herním principem není nikdy dost. Proto jistě všechny fanoušky podobných titulů potěší další počin, který k nám tentokrát přichází od holandského gamemakerového studia JaJ Productions.

Cíl hry je jasný. Přesunovat kostky přítomné na herním poli tak, abyste minimálně tři stejné spojili do jedné horizontální řady. Potom totiž zmizí. Různobarevných čtverců s úsměvem veprostřed je na obrazovce vskutku mnoho a zespoda obrazovky postupně přibývají. Přesunout však můžete jen ty, které jsou na vrchu jednotlivých sloupců a to buď po jednom, či rovnou po více kouscích. Jakmile se kostky dotknou vrchu obrazovky, končíte. Za jejich úspěšná zmizení dostáváte body. Připravena je samozřejmě tabulka nejlepších výkonů a to vše hned v mnoha různých obtížnostech. Několik bonusů jako třeba bomby je nutno také přičíst k dobru. Přidejme ještě slušný grafický a hudební kabátek, jenž rozhodně neurazí. Square Cell je tak příjemným titulem na krátkodobé odreagování. Vyzkoušejte sami!

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Square Cell Square Cell Square Cell

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce