recenze

Triogical

Triogical

Po dlouhé době jsem při toulkách internetem narazil na jednu velice zajímavou a hlavně originální gamesku, ve které se bez pořádného přemýšlení nepohnete.Tak jak je hra obtížná na mozek, tak je i zábavná a dlouhotrvající. Zkuste si to!
Triogical je tak trochu mixem arkády a logické hry, ale očekávejte spíše taktické manévry než akční řež. Vaším úkolem je na každé mapě sesbírat podivné zelené věci, které se nazývají Klondike. Samozřejmě, že na cestě k těmto (zřejmě) rostlinkám bude nachystáno spousta nástrah, se kterými vám budou pomáhat různí roboti. Ti jsou plně pod vaší kontrolou, stejně jako jejich zbraně, z nichž se každá hodí na něco jiného. Kdybych měl vysvětlit, co který robot dělá a k čemu se hodí, tak bychom tu strávili spoustu času. Nejlepší je proto si hru vyzkoušet a zjistit, jak to funguje. Nebudete zklamáni!

Grafika hry je na docela slušné úrovni, což se bohužel netýká zvukové stránky, která jaksi absentuje. I přesto se budete královsky a hlavně dlouho bavit. A mimochodem, bez tutoriálu se nepohnete!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie