recenze

Push DX

Push DX

Dnešní „sokobanální“ hra není rozhodně banální. Vychytané levely (je jich úžasných 200, další si můžeme přidělat v editoru), přítulná grafika včetně animovaného prostředí, takže proč váhat? Nač čekat? Proč si to nestáhnout a nehrát?
Možná se budu opakovat, ale klony klasického Sokobanu patřily, patří a věřím, že budou patřit k tomu nejlépe hratelnému, co se na poli logických her objevuje už pěkných pár let. Neříkám, že se tu a tam nevyskytnou lehce nepovedené (spíše neinovatiní) kousky, ale ve valné většině je z herního pohledu vše v rychtyku.

Mike Archer (..kde já jsem tohle jméno už slyšel?…) nám tu dnes předkládá pořádnou porcičku levelů určených k promazání našich starých (či mladých) mozkových závitů. V osobě mrňavého tučňáka si zašoupeme bedýnkami jako nikdy před tím. Proč jako nikdy před tím? Protože 200 levelů s přiloženým editorem v lákavém grafickém provedení je prostě bezkonkurenční. Pokud si pamatuji, pouze jedna jediná hra s názvem Total Sokoban má deklarován větší počet základních levelů, nicméně graficky je přece jen o trochu pozadu. Přičtu-li k dobru našemu Push DX ještě hezké zvuky a hudbu, není co řešit.

Vpřed za lepší zítřky, přátelé. Pravidelným procvičováním intelektu formou Push DX si určitě naturální IQ nezvýšíte, nicméně rozhodně nezhloupnete. A základní přidanou hodnotou jeví se býti určitě zábava a to nekonečná.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Push DX Push DX Push DX Push DX Push DX

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce