recenze

Wimpact 2

Wimpact 2

Wimpact 2 je arkanoid s 22 levely. Je to moc, nebo málo? A je to hratelné, nebo není? Zkuste se nechat unést spolu se mnou a nalaďte se na stejnou vlnu…
Milióntý klon Arkanoidu s názvem Wimpact 2 se přiřítil na můj monitor a já jsem se jako správný skeptik držel od počátku celkem zpátky. Ale okolo 8 levelu se můj skepticismus rozpustil a roztál jako kostka ledu za letního poledne.

Bouchání míčkem o zeď je činnost známá ještě daleko před tím, než firma Imagine kdysi v herní prehistorii vmetla na trh kultovní hru Arkanoid. Davy hráčů byly uchváceny prvotřídní hratelností a našli se takoví jednici, kteří dohrávali tuto hru pomalu se zavřenýma očima. Wimpact 2 je velmi příjemný klon, který Vás určitě zaujme. Hra vypadá značně minimalisticky, má jen málo pozadí (ale zato opravdu krásných), lehce pozměněné cihly ve zdi nejsou také příliš inovativní a hraní jako takové nepatří rozhodně k nejtěžším. Ale TEĎ právě přichází to ALE! Při hraní jsem se po několika levelech ocitl o pěkných pár zpátky, kdy jsem u svého „gumáčka“ ZX Spectra 48 drtil koulí zdi v klasickém Arkanoidu (bez cheatů!) a to silně namotivován neuvěřitelnou hratelností.

Takový ten nostalgický pocit u srdíčka je dnes opravdovou vzácností, takže prostě a jednoduše – nehledejme ve Wimpactu 2 božský Arkanoid, ale herní nostalgici a srdcaři si jistě rádi pohrají – a hraje se to setsakramentsky dobře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

arejdilka | 31.07.05 v 19:42

To pozadí je děs. První dvě kola se na to dá dívat, potom už ne. Celkově nuda.


galerie

Wimpact 2 Wimpact 2 Wimpact 2 Wimpact 2 Wimpact 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce