recenze

Once in Space

Once in Space

Již delší dobu vaše mozkovna nepocítila větší výkonnost, která by sahala nad rámec udržení základních biologických procesů určených k přežití? Nezoufejte. Nyní máte jedinečnou příležitost toto manko smazat a navíc se při tom i pobavit. Tato hra vlastně na ničem jiném ani není založena.
O zvláštnosti tohoto dílka by nikdo neměl pochybovat. Nakonec hned od samého počátku k tomu nebude jakákoli příležitost.

Co je jednou z nejvýraznějších věcí na noční obloze? Správně. Hvězdy. V roli malého panáčka budete mít za úkol těchto objektů sesbírat víc než dost. Za tímto účelem se mnohokrát ocitnete v pustém vesmíru, kde jedinými společníky jsou různě tvarované plošinky. S jejich pomocí se snažíte proskákat k lépe či hůře dostupným hvězdám. K těm na první pohled absolutně nedosažitelným „nebeským světlům“, se lze dopracovat poněkud delší a náročnější cestou. Vše je založeno na tom, že v pravý čas a na správných místech změníte směr působení gravitace. K této akci jsou předem vyznačená místa, a tak se nejednou hluboko zamyslíte, jak to celé skloubit dohromady a bez újmy na zdraví se vrátit zpět k výchozímu bodu. Řadu hvězd je totiž možné sebrat opět jen v rámci působení jistých gravitačních sil.

Hra nejspíš nezaujme grafickým zpracováním. Opírá se především o originální nápad, což spolu s hratelnou obtížností vytváří zábavu na hodně dlouhou dobu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Once in Space Once in Space Once in Space Once in Space