recenze

Broken Hearts: A Soldier's Duty

Broken Hearts: A Soldier's Duty

Kdo z nás v životě nebyl zamilovaný? Hlavní hrdinka této romantické hříčky si vzala za manžela vojáka z povolání. Jak to asi dopadne s jejich naplánovaným životem ve dvou? Manžel má své povinnosti vůči státu a dívka? Jak se s tím vyrovná?
Začínáme velice idylicky. Na svatbě je plno dezertů, květin, drinků. Všichni se baví. Následuje svatební cesta a pak návrat domů. A tady přichází zlom. Principem hry však stále zůstává hledání. V každém levelu budete mít dva druhy věcí, jež je potřeba posbírat. V dolní části obrazovky jsou umístěny dva sloupečky. Jeden se může týkat například hodin, druhý lodí. Tedy znamená, že budete muset najít všechny lodě a hodiny na hrací ploše. Kolik vám toho zbývá, poznáte podle nepojmenovaných položek. Jakmile totiž věc najdete, objeví se i její přesný název. Nikdy nejsou v levelu dvě stejné věci. Například pokud hledáte ovoce, nenajdete zde dvě jablka, ale vždy bude každý druh jiný. Tohle hledání je prokládáno dialogy nejčastěji mezi novomanžely. Tohle lovestory má poměrně očekávaný průběh a hodí se spíše pro mladší věkové kategorie především něžného pohlaví :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

IceSoft

IceSoft | 05.10.16 v 23:39

Pěkná hra.

hajzlos

hajzlos | 30.07.15 v 19:34

spíš pro holky

jméno eva | 07.11.11 v 15:27

text příspěvku proč takovou hru někdo neudělá v češtině, proč je to stále v angličtině nebo němčině. Co máme my starší ročníky hrát, když neumáme cizí jazyk a těžko se učíme.


galerie

Broken Hearts: A Soldier's Duty Broken Hearts: A Soldier's Duty Broken Hearts: A Soldier's Duty Broken Hearts: A Soldier's Duty Broken Hearts: A Soldier's Duty

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce