recenze

Sudoku Drucker

Sudoku Drucker

Křížovka s čísly je stále v kurzu, což potvrzují počty vydaných freeware her s tímto tématem v poslední době. Jak si ve velké konkurenci stojí Sudoku Drucker se dozvíte v této recenzi. Moc ale nečekejte, mohli byste být nepříjemně překvapeni.
O co vlastně jde? Pravidla hry jsou jednoduchá, ne už tak samotná hra. Po nastartování hry před sebou uvidíte hrací plochu rozdělenou na devět čtverců, z nichž každý je rozdělený na dalších devět políček, celkem tedy 81 políček. K ruce máte číslice od jedné do devíti a s nimi musíte zaplnit celou hrací plochu tak, aby ve sloupci a řadě nebylo dvě a více shodných čísel. Navíc, v jednom větším čtverci musíte rozmístit čísla tak, aby se neopakovala. Zní to složite, ale všechno se provádí pomocí dvou kliknutí. Účelem této hry tedy není namáhat vaší manuální zručnost, ale logické uvažování a přemýšlení.

Tak, to jsou pravidla Sudoku a přesně toto najdete i v dnešní hře, nic víc, nic míň. Grafika je na nulové úrovni, stejně tak zvuková stránka. Škoda, a přitom to tak pěkně začalo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Josef Tichý | 30.03.11 v 12:15

Dobrá hra


galerie

Sudoku Drucker Sudoku Drucker Sudoku Drucker