recenze

Math-a-maze

Math-a-maze

Geniální matematické bludiště, které vás chytne, i když matematiku nemusíte! Dostaňte se z labyrintu stvořeného z čísel a znamenék, najděte jedinou cestu na druhou stranu! Zapojte svůj mozek, skvěle se odreagujte a výtečně zabavte!
Občas se člověku stane, že při hledání nějaké gamesky narazí na úplný skvost, aniž by to očekával. Přesně tohle se mi stalo s touto hrou. Matematické bludiště opravdu není ten pravý název pro období končících prázdnin a začínajícího školního roku. A přece...

Svému názvu tedy dostála hříčka skvěle. Principem totiž je najít v mřížce plné číslic a značek pro základní početní operace cestu na druhou stranu bludiště. Při tom ale musíte plnit zadání rovnic na pravé straně herní obrazovky. Těch je určitý počet podle velikosti hracího pole. Když máte kupříkladu za úkol splnit hodnotu 21, 15 a 10, musíte cestou porjít tak, abyste za sebou dosáhli těchto hodnot. Není to vůbec nuda, naopak, příjemná zábava a ještě si bystříte mozek. Kupříkladu pro mě byla tahle gameska mnohem zábavnější než sudoku.

Hraní vám navíc ještě zpříjemňuje řada nastavení; můžete si nastavit velikost pole, mód hry (maratón nebo klasiku), zvolit hudbu, která bude vaše snažení podkreslovat, nebo barevné provedení obrazovky. Jednoznačně jde o skvělou gamesku, která může zabavit na pěkně dlouho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

kokosmen265

kokosmen265 | 09.01.15 v 07:37

woow matika

Andrew | 04.09.06 v 22:01

že se tahle hra líbí. Měl jsem trochu obavu, jak bude hra s tímhle názvem přijatá na začátku šk. roku .-)

mr.cihla | 04.09.06 v 21:31

Suprova hra, jednoducha na pochopeni a prumerne tezka na vyreseni, jedna z perel logickych her na freegame.


galerie

Math-a-maze Math-a-maze Math-a-maze

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce