recenze

Minnnni Golf

Minnnni Golf

Golf jsme tu už celkem dlouho neměli. Přitom golfy a zvláště pak minigolfy bývají celkem zábavné a dobře hratelné, neboť autorům je dán široký prostor pro realizaci nápadů. To potvrzuje i Minnnni Golf. Ostatně vyzkoušejte a posuďte sami...
Ve hrách, jako je minigolf, kulečník apod. tvůrci ukazují šířku své představivosti a samozřejmě se při tom i ukáže míra jejich zručnosti, jak se jim povede tuto jejich fantazii převést do samotné hry. A na tom se projeví, zda některý aspekt třeba odbyli, nebo naopak jak se na některém obzvláště vyžili.Musím říct, že Minnni golf mě neoslnil grafikou. Je to jednoduchá, spíše strohá grafika- ne příliš barev, ne příliš variací. To ovšem ještě samo o sobě nemusí být na škodu, protože přílišná pestrost je někdy horší než strohost. Jenže je škoda, že autor použil na barvu jamky černou a na kuličku tmavě modrou, takže když začínáte prvním pokusem na nějaké dráze, musíte se podívat přepečlivě, abyste věděli jak zamířit.Drah je ve hře dostatečný počet a vy tak budete mít šanci si pořádně zasportovat.

Tím už se dostávám k samotnému hraní. Je víceméně jasné, že ve hře ovládáte kuličku. Před každým tahem nastavíte sílu úderu, k čemuž slouží jednoduché zařízeníčko v levé dolní části obrazovky, kde stačí pouze položit myš na šipku nahoru nebo dolů asíla se mění. K určení směru slouží zařízeníčko podobné, v levé části, kde si jasně vyberete směr.Když už jsem komentoval grafiku, musím také něco říct o zvucích. Nebudu se o nich ale nijak obšírně zmiňovat, neboť jsou ve hře- a nejsou ani zázračné ani na propadnutí. A jaké pocity jsem měl z hraní? Hra mi připadá dobře sestavená. Bavila mě. Do cesty za "vysněnou" jamkou se vám staví nejenom překážky ze zatáček, ale také překážky typu prach a olej, které vaši rychlost výrazně zpomalují. Je od autora milé, že se snaží oživit hru.Minnni Golf byste rozhdně měli zkusit, neprohloupíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce