recenze

Matcher Catcher

Matcher Catcher

A zase nějaká ta logická hra. Jako by jich tady nepobíhalo už dost… Naopak! Jen houšť! Čím více dobrých „braincrackerů“, tím lépe pro všechny. Vítejte ve světě Matcher Catcher, v němž se nebudete ani nudit, ani usínat, ani umírat.
Klikání, klikání, všechny chmury zahání, klikání, klikání je lééééék! Vítejte u recenze dalšího logického rychlíku tentokrát od týmu Morphosis Enter-Active.

Základním cílem hry, která má pěkné 4 levely a 3 bonusové úrovně, je – bez legrace – klikání na kuličky, jež jsou stejné barvy jako předloha, zobrazená v levém horním rohu obrazovky. Tento na první pohled mírně stupidní úkon nás svádí k domněnce, že hra je shit. Není tomu tak. Co by to bylo za klikání bez časového limitu! Samozřejmě je i zde a celkem svižně motivuje hráče nedělat zbytečné chyby. Čas letí jako chrt na okruhu, nicméně se nám na screenu tu a tam zjeví boubelaté kuličky s obrázkem ruky, které zlehýnka naducají náš mizivý časový limit. Existuje zde i varianta kuličky se žárovkou, která nám pro změnu přidává více bodů. Obé prémie během hry opravdu potěší. Dalších bonusů je ve hře více, ale prozradil-li bych je, ukradl bych vám možná kousek pěkného zážitku ze hry. Jen tak na okraj bych se rád zmínil o muzice ve hře, kteroužto bych označil za velmi povedenou.

Základní otázkou závěru je klasika: „Hrát či nehrát“? Toť otázka, na kterouž odpověď z mého pohledu jeví se býti jednoduchá. Pokud nejste hardcore odpůrci „myslících“ her, zkuste a pařte. Ostatní nechť popojdou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Matcher Catcher Matcher Catcher Matcher Catcher Matcher Catcher