recenze

Picross Mania (full version as freeware)

Picross Mania (full version as freeware)

Je to hra s čísílky, ale sudoku to není. Jelikož je na konci řešením jakýsi obrázek, jedná se spíše o kreslení. Ovšem vaše kreativita je omezena právě těmi malými potvůrkami, kterým se říká číslice. Spousta obrázků a módů už čeká na to, jak se s tím vaše mozkové závity poperou.
Tato hra byla původně vpuštěna do světa jako shareware, což v praxi byla poměrně zábavná kratochvíle, ale „fullverze“ je zkrátka „fullverze“. A tak se po delší době můžeme seznámit s plnou a free podobou…

Co se po vás tedy bude chtít? Inu, máte před sebou hrací plochu plnou čtverečků. Takto tvořené řádky jsou na výšku i na šířku opatřeny čísly. Ty předznamenávají, kolik políček je v konkrétní lajně tmavých a vašim úkolem je vybarvit je. Pakliže je vedle sebe čísel více, znamená to, že mezi nimi je alespoň jedno pole volné. Ve správném řešení vám musí všechno dokonale sedět. Mnohdy jde vskutku pouze o jeden čtvereček, který je/není vybarvený. Od jednoduchých obrazců se posouváte k obtížnějším, abyste se nemohli začít nudit. Pokud si přece jen nebudete vědět rady, můžete ho přeskočit. Tento způsob je pochopitelně omezen na několik málo „skipů“. Celkem na vás čeká 160 puzzlů, 4 herní módy a tabulka nejlepších výsledků. Vyzkoušejte sami, kde se budete cítit nejlépe. Pohodové luštění nebo hektický souboj o body?

Velmi návyková hra, kterou si oblíbíte a už neopustíte :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 17:09

na čísla zrovna nejsem dobrá

MarieH

MarieH | 07.09.16 v 07:01

Zajímavá hra.

jurcatko

jurcatko | 15.03.15 v 10:42

zajímavé omalovánky


galerie

Picross Mania (full version as freeware) Picross Mania (full version as freeware) Picross Mania (full version as freeware) Picross Mania (full version as freeware)