recenze

Malos

Malos

Bezvadná a opravdu arkádově zábavná logická hra! Neobracejte oči v sloup, protože v Malos se spojuje jednoduchý námět a skvělé provedení! Dokutálejte kuličku do cíle a zabraňte střetu s inteligentním protivníkem!
V této logicko/akční arkádě jste ztělesněni v malou kuličku. Koulíte se po čtverečkovaném poli, pouze dopředu/dozadu a doleva/doprava. Na ploše máte i políčka jiné barvy, která představují zdi. Dále zda najdete několik políček s vlaječkami a jednu díru ze které vylézají nepřátelé. Za každou sebranou vlaječku vyleze jeden. Při dotyku s nepřítelem máte smůlu a jedete od začátku. Když posbíráte vlaječky, zmizíte v dvířkách vedoucích do dalšího levelu. Ten má obvykle jiný tvar a více vlaječek. Pod pojmem nepřítel není myšlena neinteligentní potvůrka lezoucí náhodně sem a tam. Autoři vypracovali dokonale kličkující armádu vojáčků - kuliček, kteří vám rozhodně život pořádně osolí. Celá hra je vyvedena do nádherné 3D akcelerované grafiky. Na výběr máte rozlišení Direct 3D anebo Glide 3x, u každého rozlišení 640x480, 840x600 a 1024x768. Aby toho nebylo málo, k lepším výsledkům jste nuceni parádní energickou hudbou. Velikost hry ke stažení je málo přes 2.6 MB. Verdikt? Nevím, jak jsem bez téhle hry mohl žít. Podle mě by měla být integrována do Windows podobně jako hledání min!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

malosz | 02.07.08 v 13:26

husta hra a jeste se jmenuje jak jááá

Mira | 16.08.02 v 22:29

je to skvělá hra! Proč je tak málo stahovaná, týhle zábavnosti se nevyrovná ani SWEN BOMBWOOLEN! Pokud máte někdo Plus! pro WinXP, tak znáte hru kde nakláníte plošinu a koulíte kuličku bludištěm. No, tak tahle hra je daleko domáklejší!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce