recenze

Sprill: The Mystery of The Bermuda Triangle

Sprill: The Mystery of The Bermuda Triangle

Smetiště světa, i tak se občas nazývá oceán. Ukryje dokonce i vraky lodí a ponorek. A my se za nimi vypravíme, abychom prozkoumali jejich tajemství. Hledejte společně s hlavním hrdinou věci, které uvidíte na seznamu a užijte si tak atmosféru podmořského života.
Na hlavní obrazovce uvidíte zpočátku doslova vrakoviště. Jsou zde pohřbeny opravdu veliké kolosy lodí nebo ponorek. Každý z nich skýtá velké množství tajemných předmětů, které je potřeba nalézt. Proto u některých vraků setrváte delší dobu. Jakmile na některý kliknete, dostanete se rovnou do levelu nebo získáte výběr, kde se můžete rozhodnout, které kolo absolvujete. V pravém sloupci uvidíte seznam předmětů, které se hledají. Jedná se většinou o základní anglická slůvka – podstatná jména, která by ani začátečníkovi nemusela činit potíže. Jakmile předmět ze seznamu uvidíte, klikněte na něj. Pozor! Nezkoušejte klikat bezmyšlenkovitě, hra vám po určitém počtu kliků strhne vteřiny, jež máte na dokončení levelu. Nápovědy jsou ve formě otazníčku hned nad seznamem. Občas můžete některý otazník najít i v levelu. Tím získáte bonus další nápovědy. Jakmile však vyčerpáte všechny otazníky, není síla, která by vám dala nějaký další. V takovém případě si hráč bude muset při hledání poradit sám.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

NADĚJE

NADĚJE | 21.02.15 v 08:53

Mezi vraky hledat musíš, věci které ani netušíš :)


galerie

Sprill: The Mystery of The Bermuda Triangle Sprill: The Mystery of The Bermuda Triangle Sprill: The Mystery of The Bermuda Triangle Sprill: The Mystery of The Bermuda Triangle Sprill: The Mystery of The Bermuda Triangle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce