recenze

Linx

Linx

Máme tu dalšího adepta na návykovku roku! ;) Jednoduchý princip, ale přesto velice chytlavý. Spojte kostky stejné barvy v herním poli použitím omezeného množství kroků, s různým množstvím barev a kostek a malým prostorem. To dohromady nebude snadné.
Dostává se vám do rukou hra, kterou asi jen tak nepustíte. Svou originalitou, rozsáhlostí a chytlavostí se totiž vyrovná třeba Tetrisu nebo Sokobanu. Její princip je přitom tak jednoduchý. Před sebou vidíte plochu s několika barevnými kostkami. Vaším úkolem je spojit ty stejné čárou, stačí myší vyznačit na políčkách cestu. Ale pozor, máte k dispozici omezený počet kroků. Někdy je nutné spojit jedinou kostku se sebou samou, pokud nemá protějšek. Pokud jich je více, můžete cestu napojovat různým způsobem. Když je ale několik různých barev a málo místa, je už docela těžké spojit všechny kostky.

Máte k dispozici veliké množství levelů a hlavně můžete vytvořit vlastní, není to nic těžkého. Celkově tuto gamesku hodnotím velmi kladně, docela mě chytla. Zkuste, jaké budete mít štěstí vy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

kokosmen265

kokosmen265 | 28.12.14 v 21:44

logika


galerie

Linx Linx Linx Linx Linx

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce