recenze

Hen House

Hen House

Jste na jakési zvířecí farmě a máte za úkol střílet dělem barevná vajíčka mezi jiná, která pomalu putují od začátku dlouhého tunelu až na konec. Musíte je všechny zničit dřív, než tam dolezou. Zkuste tento remake známé klasiky a pobavte se!
Her podobných té, o níž bude tentokrát řeč, už tu máme hodně. Tahle se od nich trošku, pravda, liší. Princip je stejný: snažíte se střílet barevným vajíčkem do několika za sebou putujících jiných vajíček tak, abyste vytvořili minimálně trojici stejných vedle sebe. Ale v téhle gamesce mi to celé připadalo takové zpomalené a občas jsem narazil na nějaký ten bug. Je pravda, že to možná dělali vývojáři tzv. horkou jehlou.

Malované prostředí a pro mě trochu nepochopitelné střílení z děla (?!) s docela otravným zvukem bylo také zajímavým zážitkem. Ale abych jen nekritizoval, jednoduchost ovládání a celkové poněkud zvířecí pojetí se mi líbilo. Pokud tedy máte hříčky podobného typu rádi, sáhněte i po téhle!

stáhnout hru
Apofis

autor
Petr Vadlejch / Apofis

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

petr | 09.01.08 v 22:13

nejde se mi zaregistrovat!Chci li stáhnout hru musím být přihlášen?

Marian | 22.07.07 v 12:17

Díky za upozornění, hned přepošlu tvůj příspěvek redakci... :-)

Bafusa | 22.07.07 v 10:24

Jednu prosbu bych měl. V poslední době jste vydali řadu her /tato,Pacz,Ladybug2k6,Brave Plane,Reasure Frogman, Fight Terror a další/, kde lze ukládat svoje highscore do tabulky na internet. Já jsem soutěživý typ a rád měřím síly s ostatními. Zda by nebylo možné v recenzích na tuto možnost upozornit.Děkuji.

Bafusa | 22.07.07 v 10:03

Tuto hru jsem měl již staženou z myplaycity.com a dost často se sekala


galerie

Hen House Hen House Hen House

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce