recenze

Square Jump City

Square Jump City

Nová nekonečná skákačka z naší dílny, kde měníte barvy podle toho, na kterou plošinku přistáváte. Sbírejte hvězdičky, porovnejte skóre s ostatními a předveďte se!
Skáčete po barevných plošinách, které se náhodně generují a jsou různě velké. Cílem je dopadnout se čtvercovým hrdinou na plošinu se stejnou barvou. Barvu hrdiny měníte ťuknutím na barevná tlačítka. Lze skákat i dvojitě, čímž se dostanete výše. Skákat lze dokonce i ve vzduchu, a to i během padání. Nemusíte se tedy vždy odrazit od plošinky ke skoku. Ale můžete vykonat nejvíce dvojskok, než se opět dotknete plošinky. Na plošinách sbíráte hvězdičky, čímž se postupně zvyšuje tempo. Pokud uděláte chybu v barvě nebo se netrefíte na plošinu, ztrácíte život a tempo opět trochu zpomalí. Naštěstí i životy během cesty sbíráte.

Pomocí Google Play Services lze jednoduše odeslat své skóre do globalního žebříčku a také sbírat achievementy. Jednoduchá grafika lahodí oku a Square Jump City celkově nabízí opakovatelné odreagování. Chtěli byste tuto mobilní hru i do naší ligy?

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

mikiull

mikiull | 02.06.20 v 22:17

Škoda, že již na Google Play není.


galerie

Square Jump City Square Jump City Square Jump City

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce