recenze

Knock the Monster

Knock the Monster

Vaše přítelkyně zesnula, jediná naděje, jak ji získat zpět, je požádat bohy. Ti si s vámi však chtějí pořádně pohrát. Abyste se znovu setkali se svou milou, musíte pomocí závaží zneškodnit zákeřná monstra.
Petri Purho je velmi plodný autor. Vedle dnešního kousku Knock the Monster jsme vám v posledních měsících na Freegame naservírovali třeba veselého Jimmyho, který ztratil toaletní papír, akční
Choke on my Groundhog, kde stojíte proti neskutečné přesile nebo vydařený logický titul Planet of the Jellies. Dnešní nápad je znovu lehce „ujetý“, jak jste mohli sami vycítit z netradičního příběhu.

Zpočátku budete pravděpodobně lehce zmateni. Vaším úkolem je skutečně jenom po ploše natahovat různé řetězy, aby šestnáctitunové závaží, které na ně z výše spadne, shodilo zelené monstrum. V praxi to vypadá tak, že natáhnete řetěz, zmáčknete mezerník a čekáte, jak vyjde váš odhad gravitace a fyzikálních zákonů. Pokud dobře, závaží po soustavě řetězů doklopýtá až k zubatému netvorovi a povalí ho. Pak se posunete do dalšího levelu a čeká vás znovu stejný úkol. Knock the Monster svým netradičním nápadem dokáže slušně zabavit, proto ho můžete vyzkoušet a očekávat solidní zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Knock the Monster Knock the Monster Knock the Monster

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce