recenze

Pittoch

Pittoch

Jedna malá slizka nedokáže nic, dvě malé slizky už dokážou při vzájemné spolupráci splnit nějakou tu méně obtížnější úroveň. Mozkové závity však začínají pracovat až později, kdy se skrz level musíte dost s dalšími neforemnými zelenými potvůrkami.
Na to, že byste se bez cizí pomoci mohli obejít, zapomeňte předem. To by nebyla žádná pořádná logická hra.

Hned zezačátku máte určitou možnost volby, pokud jde o jednotlivé úrovně. V nich se naučíte jednoduchý princip hry. Chystáte se ovládat jedno malé zelené stvořeníčko, které by se ze všeho nejraději dostalo pryč z těchto stísněných prostor. K tomu je potřeba nashromáždit potřebný počet klíčů, aby se dveře otevřeli. Není nač čekat, a tak tento slizovitý flubber skáče po všemožných plošinkách, aby klíč ukořistil. To ovšem problém neřeší, neboť průchod je stále uzavřen. Naštěstí se může spojit s dalšími svými kolegy a získat i ostatní klíčky. Jelikož každá z nich může nést jen jeden tento předmět, budete se brzy pohybovat s poměrně velkou a neforemnou partou. Z toho vyplývá, že budete také muset přemýšlet, v jakém místě se k nim připojíte, abyste následně mohli projít dále. Budete také muset nachystat jisté zdvižné plošinky a vůbec nachystat cestu tak, abyste mohli vzít klíče a dostat se ke dveřím.

Restartů však bude mnoho. I tak je tato hra kvalitní díky svému zpracování a logickými hádankami, nad nimiž se musíte opravdu hluboce zamyslet, pokud toužíte po splnění byť jen některých úrovní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Pittoch Pittoch Pittoch Pittoch

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce