recenze

Hidden World Of Art

Hidden World Of Art

Půvabná hříčka plná umění, zejména malování. Staňte se Lenou, mladinkou malířkou, která si chce zařídit svůj byt a vydělává si právě rekonstrukcí, replikami a malbou obrazů zůzných žánrů. Přitom si užijete krásnou grafiku, skvělou hudbu a anglická slovíčka.
Když byla hlavní hrdinka malinká, objevila krásu obrazů a už od útlého dětství se učila kreslit a malovat. Vystudovala jako jedna z nejlepších z ročníku a rozhodla se věnovat svému řemeslu. Od té chvíle nemá o zákazníky nouzi. Za utržené peníze si pak může zařídit byt. A copak bude vaším úkolem. Nebojte se, že byste museli něco kreslit. V levém sloupci jsou umístěna slovíčka, samozřejmě anglická, jež označují věc, jež se nachází v obraze a rozhodně tam nemá co dělat. Najděte všechny z nich. Vyděláte si peníze. Pokud se vám stane, že již nemůžete žádný z předmětů nalézt, zkuste lupu. Bude vás sice stát penízky, ale co na tom, doženete to jinak. Když level ukončíte, přemístíte se zpátky do svého bytečku, nebo chcete - li do dílny, jež zatím zeje prázdnotou. Pohleďte znova doleva a uvidíte, co a za kolik si smíte koupit. Tak postupně hospodaříte a zlepšujete si svůj domov. Rozhodně zde nevystačíte s úzkou slovní zásobou angličtiny. Je zapotřebí ovládat poměrně širší spektrum podstatných jmen. Mnohá slovíčka odvodíte a nebo budete hledat naslepo, což ovšem není zrovna ta nejefektivnější volba. Hra má svůj vlastní příběh, je nesmírně zábavná, graficky na vysoké úrovni a ozvučená.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

eva | 04.11.09 v 14:39

no, také by se naši čeští autoři mohli zamyslet nad tím, že by mohli i toto udělat v češtině. Nejsme všichni mladí a neumíme všichni anglicky. A než se trochu naučím, tak uplyne hodina a jsem v pytli


galerie

Hidden World Of Art Hidden World Of Art Hidden World Of Art Hidden World Of Art Hidden World Of Art

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce