recenze

Zaz

Zaz

Spousta barevných kuliček se nezadržitelně řítí korytem. Dokážete tuto lavinu zadržet a vyřešit nastalou prekérní situaci? Tentokrát se místo střílení kuliček bude spíše jaksi vycucávat :-).
Na první pohled hra ve stylu Zumy, na ten druhý je možná ještě o fous zábavnější.

A už je to zase tady. Kuličky různých barev se opět daly do pohybu, který je dosti svižní, a tak, pokud na začátku budete váhat, určitě neuspějete. V každé úrovni se ocitáte před, nebo uprostřed spirály, která se postupně zaplňuje řadou míčků. Vaší jedinou snahou je docílit toho, aby začátek tohoto „hada“ nedosáhl konce spirály. A tak je třeba jednotlivé části ničit. Pokud dokážete vytvořit alespoň trojici stejné barvy, zmizí, body se naopak objeví a vše se v rychlém sledu opakuje. Respektive se opakovat musí, neboť tempo hry je hned od začátku značné. Jednotlivé kuličky můžete vycucávat z řady, čímž ji můžete vložit jinam a vytvořit požadovanou kombinaci, nebo tímto odstraněním vznikne právě odstranitelný celek.

V této neuvěřitelně návykové záležitosti nechybí ani různé bonusy, jako zastavení, vrácení o kus zpět, či menší výbuch. Menším zádrhelem by mohlo být ovládání, které vyžaduje trochu cviku v přesnosti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.02.17 v 18:10

tak to znám a je to dobrí hra

MarieH

MarieH | 05.09.16 v 23:01

Dobrá hra.

jurcatko

jurcatko | 11.03.15 v 08:23

trošku jiné

Janička1

Janička1 | 16.01.15 v 07:37

něco pro mě


galerie

Zaz Zaz Zaz