recenze

Panda in Space

Panda in Space

Copak by asi tak mohla panda dělat ve vesmíru? Přece sbírat zelené koule, aby se dostala k východu. Na moji hloupou otázku, hloupá odpověď. Faktem však je,že Panda in Space je vlastně takový klon Supaplexu. Vzpomínáte si na něj ještě?
Dvě hratelné planety, spousta nástrah a ještě více zábavy. Tato panda velká vyměnila výhonky bambusů za potravu jiného rázu.

Jestliže jste hráli, nebo znáte původní Supaplex a jeho další jiné klony, nebude pro vás podstata této hry žádný problém. Dostáváte tedy do svých šikovných rukou pandu, která, chce-li se dostat z jednotlivých úrovní, musí spořádat/sebrat všechny zářící koule. Jedině tak se totiž otevře východ a lze do něj vstoupit. Než však dosáhnete potřebného počtu, bude kolem vás rušno. Dynamity padají a vybuchují, koule se valí a zavalují a vůbec cokoli, co dopadne na vaši hlavu, znamená smrt. Proto pozor. S kameny můžete hýbat a i dynamit je mnohdy třeba naaranžovat na správné místo. Totiž spousta chybějících bodů je k dispozici za kamennými zdmi, které je nutné rozbít. Jestliže si sami zatarasíte cestu, klávesou Esc si úroveň lehce zopakujete.

Toť ve zkratce tato sympatická hra, která vám na několik hodin nedá spát a dá vám zavzpomínat na staré časy, kdy oranžová koule žrala zelená políčka a sbírala barevné trojúhelníčky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.02.17 v 18:10

áááááááá zase nějaká klasika v novém kabátu

MarieH

MarieH | 05.09.16 v 22:59

Pěkná hra.

Michal | 13.11.11 v 17:55

škoda že tam nebylo víc planet ale jinak dobrý


galerie

Panda in Space Panda in Space Panda in Space

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce