recenze

Gomoku

Gomoku

Jakým způsobem trávíte čas v nudných školních hodinách fyziky nebo deskriptivní geometrie? Někdo vážně dává pozor, někdo poslouchá hudbu a další třeba odejde na celou hodinu s třídní knihou do druhé poloviny.
My ostatní jsme se věnovali poněkud kolektivnější zábavě a hráli jsme hry. Od lodí, přes karty, až k piškvorkám. Bitvy mezi kolečky a křížky se dočkáte i v téhle gamesce.

Podstata hry a následného úspěchu tkví ve vytvoření souvislé pětičlenné řady vašich znaků ať už vertikálně, horizontálně nebo diagonálně. K dispozici jsou černé a bílé tečky místo křížků a koleček a nehorázně inteligentní počítač, který vám dá zabrat tak, že zapochybujete o tom, jestli náhodou nehraje dvakrát. Na vaše tahy odpovídá okamžitě a úspěchu dosáhnete jen velkou kreativitou tahů. Po každé brzké porážce se pouhým stiskem tlačítka vydáte na novou „nemožnou“ misi.

Co se obtížnosti týče, hra je skutečně výzvou. Otázkou však je, zda to mnohé netrpělivé hráče neodradí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

phanka

phanka | 05.04.15 v 14:04

Dobré

David | 11.03.07 v 14:23

Go hraju leta, tohle jsou pikvorky...
Take je hraju...
Skutecne piskovrky se hraji vyhradne na siti....Nikoli do policek... Pouziva se stejna deska, jko na go...
www.piskvoky.cz
stranky pikvorkove federace

bob_senklar | 25.01.07 v 20:41

Tohle ale není Go :-)

Lady X | 25.01.07 v 19:52

Víte vůbec, co je hra Go? Tohle možná připomíná piškvorky, ale má to hlubší význam! Koukněte se sem a zkuste použít ten salát, kterému říkáte mozek!!!


galerie

Gomoku Gomoku