recenze

FT-Three Bears - Free Tetris Series

FT-Three Bears - Free Tetris Series

Říkáte si, na tetris už mě nemůže nic překvapit, a ono přece. Tady v této hře se setkáváme s úžasně pružnými želatinovými tertis, které mají spoustu vymožeností, nástrah, ale i bonusů. Čeká vás nádherná grafika a co více – hudba. Poznáte, odkud ji vůbec znáte? Jistě se nezmýlíte.
Najednou se ocitáte v zelené džungli plné medvídků. Na pozadí je totiž umístěn velmi pěkný obrázek, budí dojem, že jste skutečně v přírodě. Tetris jsou prostorové, tudíž ve 3D. A copak že jsem to říkala o nástrahách? Tak tedy – kromě běžných kostek, na něž jste zvyklí, se mohou objevit atypické tvary, jako například čtverec. Ten je zrádný v tom, že uvnitř není samozřejmě vyplněn, takže vám znemožní vytvořit souvislou řadu. Dalším útvarem jsou schody. Ty rovněž vytvoří prostor, jenž se bude špatně vykrývat. Ale abyste to neměli zase tak těžké, můžete si pomoci stisknutím entru. Občas vám přijde i bonus ve formě cirkulárky nebo dynamitu. Využíjte je moudře. Hodí se v každé situaci. A nechte se očarovat atmosférou pralesa a krásnou romantickou melodií.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 18.06.17 v 14:52

můj oblíbená tetris


galerie

FT-Three Bears - Free Tetris Series FT-Three Bears - Free Tetris Series FT-Three Bears - Free Tetris Series FT-Three Bears - Free Tetris Series