recenze

The Blue Mango Quest

The Blue Mango Quest

Chcete hádanku? Dobře! Je to kulaté, malé, všežravé, vězněné a rychlé. Co je to? Určitě víte, jen si teď nemůžete vzpomenout. No přece Pacman alias všemi naháněná koule. Stáhněte si variantu 3D Pacmana.
Cesta k úspěchu vede přes vyžrání všech bodíků v labyrintu. Sběr dobrot vám dozajista ztíží skupina rychlého zásahu. Konkrétněji černí piráti, kteří jsou placeni od lovu nikdy nenažraného Pacmana. Kompletování pamlsků si můžete bez větších problémů zpříjemnit nebo taky pořádně ztížit. Kladné bonusy jsou celkem nápomocné (zrychlení, pojídání nepřátel, atd.), ale záporné artefakty jsou hodně kruté (paralizace, dým, obrácený pohyb, atp.).

Grafické zpracování The Blue Mango Quest mě ohromilo. Dobře zpracované 3D prostředí dává hře kvalitu a celkové provedení jakbysmet. Zvuková stránka překvapivě není šílená, nýbrž pohodová. Znějící tóny jsou perfektně sladěny s dějem počinu a navíc vám nelezou na nervy. Při testování díla jsem nabil dojmu, že tahle freewareovka ještě dlouho neopustí moje PC. Předpokládám, že milovníci Pacmana si přijdou na své a jistě rádi si zdokonalí své prchající instinkty.

stáhnout hru
fiker

autor
/ fiker

Skóre

84 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

The Blue Mango Quest The Blue Mango Quest The Blue Mango Quest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce