recenze

Drop Job

Drop Job

Máte v oblibě klikačky, ale uvažujete, že by to chtělo nějakou inovaci, než jen věčné klikání na tři? Uvítali byste větší zapojení logického myšlení a plánování? Pro vás je tu Drop Job. Více ale až v naší recenzi.
Jak jsem uvedla v perexu, jedná se o klikačku s cílem eliminovat určité objekty, jenže její princip je o trochu komplikovanější, než je obvyklé. Před sebou máte pole čtverců převážně oranžově zbarvených, jež obsahují kapky vody. Klikat lze pouze na velké bubliny a ty po rozprsknutí rozptýlí svůj obsah do okolí. Tak je postupně třeba vyprázdnit všechny čtverce, tudíž se odbarví a vy postupujete do dalšího levelu.

Hra zpočátku vypadá jednoduše a jeví se, že na pořadí kliků vůbec nezáleží. Opak je ovšem pravdou. Gólem je odbarvit pole tak, aby vám zbylo co nejvíc velkých bublin. Ty se pak sečtou a shromáždí v akváriu. V následujících levelech, jak obtížnost stoupá, čtverce se od sebe vzdalují, objevují se mezi nimi překážky a výchozí množství velkých kapek se snižuje, se vám zásobní bonusy budou hodit. Kupříkladu v 8. úrovni máte už jen jednu velkou bublinu, která vám navíc není nic platná. Po jejím rozprsknutí vám přiletí na pomoc bubliny ze zásob. Konec zásob, konec hry.

Drop Job má velice pěknou grafiku, nechybí zajímavé zvukové i obrazové efekty, ačkoli hudba jako taková ve hře není. Hlavní předností hry, je ale stejně bombastická hratelnost a chytlavost. Určitě u ní strávíte delší chvilku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Drop Job Drop Job Drop Job

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce