recenze

3D Tic-Tac-Toe

3D Tic-Tac-Toe

Co se stane, když se do piškvorek přidá třetí rozměr? Musíte si hlídat ne osm, ale v extrémním případě dokonce až 13 směrů. Trojrozměrné piškvorky už tu sice byly, ale tyhle mají opravdu nefalšované technické ovládání.
Německý Uwisoft staví především na tvorbě logických titulů, a to sice titulů s osvědčeným námětem. Jedním takovým je i 3D Tic-Tac-Toe. Trojrozměrné piškvorky už jsme tady sice měli, ale rozhodně neuškodí, když si dáme ještě jedny.

Hraje se na poli 3x3x3. Cílem je tedy pochopitelně udělat řadu tří svých značek v řadě, a to v rovině nebo v prostoru. Nic složitého. Až na to, že minimální počet směrů, které si musíte hlídat, jsou 4 a druhým extrémem, tedy maximem, je 13 směrů. Navíc orientace v prostoru vůbec není jednoduchá pro lidi, kteří "to prostě nevidí".

Na verzi od Uwisoftu je zajímavé ovládání. V okně jsou tři kolečka označená X, Y, Z a každým z nich můžete plynule nastavit úhel pohledu příslušné osy. Samotný pohyb po síti se pak provádí pomocí tří posuvníků, rovněž označených X, Y, Z, z nichž každý má tři polohy, kterými se určují koordináty. Tedy zpracování opravdu pro techniky. Zvuky nejsou a grafiku posuďte sami ze screenshotů.

Pokud máte chuť zkusit jiné, netradiční piškvorky, doporučuji mini3škvorky.

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

63 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

3D Tic-Tac-Toe 3D Tic-Tac-Toe 3D Tic-Tac-Toe

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce