recenze

Sonic Chaos Revolutions

Sonic Chaos Revolutions

Sonikovský rajský ostrov opět v nebezpečí. Obyvatelé byli uneseni. Master Emerfield kuje pikle. Vrací se chaos! Knuckles běží na pomoc, ale je poražen. Tady pomůže jenom Sonic! Samozřejmě s vaším milým přispěním.
Ne nadarmo je Sonic symbolem plošinových arkád. Opravdový hrdina bez bázně a hany, Sonic má šmrnc a všecky instalatéry a podobné nedomrlé postavičky nechává daleko za sebou ;-). Hra odsýpá a postavička samotná má takové charisma, že vytáhne z bahna i nepovedené zpracování. A že těch klonů už bylo. Ten dnešní – to mělo přijít nakonec, ale proč zdržovat a neříct to rovnou – patří mezi ty podařené :-).

V Revolucích se Sonic zbavuje některých svých neduhů včetně jednotvárnosti prostředí. Levely jsou propracované, ježek se dokonce potápí i pod vodu :-D. Klasická 'zadrhnutí ve zdi' a podobné opičky nevymizely, ale jsou minimalizovány. Muzika je sonikovsky kvalitní jen mohla být lépe namixována, aby jeden song plynule přecházel v druhý, takto hudba zničehonic ztichne a po chvíli začne hrát jiná. To je ovšem prkotina, která vás určitě neodradí od stahování :-). Bodlináč – a jeho autoři – totiž zase jednou obstáli se ctí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Sonic Chaos Revolutions Sonic Chaos Revolutions Sonic Chaos Revolutions Sonic Chaos Revolutions

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce