recenze

Chicken Lines

Chicken Lines

Postrádáte-li ve hrách tohoto typu nápad, pak je zde bomba, která vás jistě nenechá chladnými. Už žádné kuličky, čtverečky a jiné neživé věcičky. Tady máte k dispozici celý kurník kuřat a to navíc v několika barvách. Vaším úkolem je udržet se co nejdéle ve hře.
Na začátku máte plochu s kulovými políčky. V některých, řádově v jednotkách, jsou umístěna kuřátka různých barev. Vy máte za úkol poskládat kuřátka tak, aby bylo nejméně pět kuřat stejné barvy vedle sebe. Potom daná pětka zmizí a udělá na poli místo. Při každém vašem tahu jsou na pole přidáváni noví a noví ptáci a plocha se rychle plní. Když se vám příchozí trojka, kterou uvidíte vpravo, nebude líbit, můžete využít obarvovacího kyblíku. Tím kuřata polijete a jejich barva se změní, ovšem nezaručuje to, že se vám jejich nové obarvení bude líbit. Níže v pravé části okna máte tři kolonky, kde jsou umístěni: Kuře boxer, ten se postará o to, že celá cesta, kterou půjde, bude volná. Pak je tady duch. Velice zajímavá postavička, která umí procházet skrz objekty. A nakonec kuře kosmonaut. To znamená, že ho můžete přemístit kdekoliv, i když třeba nemá jak se dostat k ostatním kuřatům své barvy. Jednoduše tam přeletí. Hra je skvěle ozvučena a podporuje dobrou náladu. Rozhodně se nebudete nudit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

marenkao | 08.02.08 v 17:05

prosím,zkoušel jste už někdo tuhle hru na Windows Vista? párkrát jsem to riskla a stáhla hry na xp,ale už mi to i rozštípalo celý OS.moc díky!!!


galerie

Chicken Lines Chicken Lines Chicken Lines