recenze

Caterpillar Gold

Caterpillar Gold

Kdo má chuť si po náročném pracovním dnu trochu odpočinout u chytlavé oddychovky, ten nechť sáhne po dnešním kousku Caterpillar Gold. Nebudu prozrazovat o čem hra je, protože její princip zná každý. Tento je ale zábavný, takže stahujte.
Caterpillar Gold je další z mnoha variací oblíbené hříčky, kde má hráč za úkol vyplenit z hrací plochy objekty stejné barvy. Tentokrát dostaly prim po vzoru Tetrisu kostičky, takže na vás je, abyste kostky stejné barvy sjednocené u sebe co nejrychleji mazali tak, že na ně jednoduše kliknete. A ačkoliv se to může zdát jednoduché, brzy pochopíte, že pravý opak je pravdou.

Caterpillar Gold však nezůstal pouze u osvědčeného konceptu ničení kostiček, ale přidal i pár svých nápadů. Na výběr je tak hned několik módů, z nichž nejzajímavější je asi ten s názvem Race – každý řádek představuje housenku a hráč musí ničit kostičky tak, aby housenka nerostla a nedostala se k cílové pásce. Divili byste se, jak je to zábavné. Co se technického zpracování týče, tam dávám jednoznačně palec nahoru. Takže hrajte, je to vážně zábavné.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

petryss | 30.03.07 v 20:43

jéééé červííííčéééék!!!:D:D:D:D


galerie

Caterpillar Gold Caterpillar Gold