recenze

BraveGear Tribute

BraveGear Tribute

BraveGear Tribute přináší po delší době čerstvý průvan do žánru RPG, který na freeware scéně začal pomalu umírat. Tentokrát vám nabízíme opravdovou pecku, takže se stažením dlouho neotálejte!
BraveGear Tribute je perfektní akční RPG, které pochází z dílen japonského vývojáře Tomoshibiho. Titul nabízí perfektní grafiku, propracovaný systém hry i dlouhotrvající hratelnost… Obsahuje však také jednu značnou nepříjemnost – veškeré texty ve hře jsou v rodném jazyce tvůrců, což může být pro drtivou část hráčů problém.

Nicméně nezoufejte předčasně! Vzhledem k tomu, že se jedná o klasický RPG titul, není text ve hře zase tolik potřeba (musíte holt překousnout fakt, že nevíte proč a za co vlastně bojujete). Prim totiž hrají souboje hlavního hrdiny s mnoha druhy nepřátelských stvůr (od podivných brouků, přes létající příšerky až po kostlivce a různé mutanty), kde vám stačí pouze znát příslušnou akční klávesu.

Obrovskou výhodou hry je její rozsáhlost – nepočítejte s tím, že by vám BraveGear Tribute zabral pouze několik desítek minut (mluvíme tu o hodinách). Na druhou stranu; vzhledem k perfektnímu technickému zpracování můžete u hry „vytvrdnout“ klidně i několik dní. Každopádně stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

streetrat25 | 27.10.07 v 15:28

Otazka: Na zaciatku, ked som vosiel do toho zamku tak som si od jedneho chlapika kupil jedlo. Ktorym tlacitkom ho mam zjest?

Unknown-face | 17.10.06 v 19:51

Mám dotaz.Dozvěděl jsem se že tato hra je na kapitoly,a to,co máte tady, jsou všechny kapitoly,nebo jenom jedna?A ještě,kterou zbraň máte nejraději?

PITfire | 03.07.06 v 12:08

Tak už sem na to přišel. Savuje se na tom modrym kolečku

PITfire | 02.07.06 v 10:55

ovládá se to šipkama, Y, X, C, V, B, A a S a kdyby se někdo podíval do help tak tam máte obrázek s ovládáním

Nosi | 01.07.06 v 16:46

Jak rekl UnHynek, chybelo tam sluvko "rubací", kdy akcni cast (jde vazne jen o zabijeni desitek nepratel) zcela odsunuje na druhou kolej jakekoliv jine veci - zejmena tedy dejovou linii..

UnHynek | 01.07.06 v 15:56

Kolega Nosi se netaji tim, ze RPGcka nejsou jeho silnou strankou - a tady mu to trochu ujelo.. spise myslel, ze jde o klasicke akcni odvetvi RPGcka, ve stylu napriklad diabla.. a tam uz je fakt, ze jde spise o boje, sbirani zkusenosti a tunning postavicky. U takoveho typu pribeh neni tak dulezity jako napriklad u Morrowindu.. Ze Nosi? :-)

Red | 01.07.06 v 14:11

"Vzhledem k tomu, že se jedná o klasický RPG titul, není text ve hře zase tolik potřeba"
LOL

pacfFIST | 30.06.06 v 18:16

mohl by mi něk do říct jak se to ovládá, kdyžtak to pošlete na mail, díky

PITfire | 30.06.06 v 17:20

Pokud by někdo našel způsob jak hru Sejvnout tak to sem prosím napište. Už sem možná našel kde se to ukládá, ale pořád mi to nějak nejde.


galerie

BraveGear Tribute BraveGear Tribute BraveGear Tribute BraveGear Tribute

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce