recenze

Rumble Box

Rumble Box

Mortal Kombat na kvadrát. Jinými slovy originální bojovka s kubickými postavami ve „tři dé“. Skvělá hudba, veselá grafika, hratelnost návyková, doba hraní neomezená. Chlapíci z DigiPen nám zase jednou dokázali, že jsou na freeware scéně opravdovými profíky.
Skupina studentů na Digi Pen Institute of Technology je nadmíru kreativní seskupení, které má za sebou vícero kvalitních her. Dnešní kousek Rumble Box je asi tím nejoriginálnějším, co kdy stvořili.

Patrick Hackett a Joe Bourrie vytvořili rukou společnou bojovou akci nejvyššího kalibru. Ve hře ovládáme „kostičkomana“ ( = panáček složený z různobarevných kostiček), který celkem svižně ovládá několik základních bojových chvatů, jež briskně aplikuje na nepřátelské „kostičkomany“. Válčení se odehrává v izometrických arénách a probíhá tím způsobem, že se nám neustále generují noví a noví nepřátelští warrioři, jejichž hlavním a téměř životním cílem je zlikvidovat nás (či ukopat, zničit, domlátit). Náš hrdina je ovšem šikovný, takže s každým eliminovaným warriorem se jeho tělíčko rozpadá na jednotlivé kostičky, které se nám v časovém intervalu hromadí a kupí pod nohama. Zřejmě vás překvapí cíl hry – tento není jednoduše umlátit určitý počet „kostičkomanů“, ale zcela prozaicky jich ubít nejméně tolik, kolik kostiček z jejich tělíček je zapotřebí jako podkladu k vystoupání na okraj arény. Jakmile máme pod sebou dostatečný „koberec“ z jejich „kostiček“ dostatečný k výskoku na vysoký okraj arény, můžeme přeskočit do další úrovně. Jen tak mezi řečí – hra je prošpikována několika bonus levely s rozličnými úkoly, které budete s chutí řešit.

Grafika super, hudba super-super, hratelnost mňamková. Neváhejte, stahujte, pařte. Osobně si nemyslím, že by se mezi vámi našlo významné procento odpůrců této hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Triple T | 30.10.05 v 10:04

homepage Rumble Box je http://phackett.com/rumblebox/
homepage Patricka Hacketta je http://www.phackett.com/
homepage Joe Bourrieho je http://www.jbourrie.com/
Nedalo moc prace ty linky najit, snad by vas neubylo, kdybyste je k tem clankum pripajeli (vzdycky).

A pokud jde o hru Rumble Box, posilejte jim sva high score! Treba se potkame v tabulce (bohuzel mi ale neprijali ma skutecne nejlepsi skore a hru jsem uz vymazal, takze uz je budu tezko hledat).


galerie

Rumble Box Rumble Box Rumble Box Rumble Box Rumble Box

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce