recenze

Big Match Striker

Big Match Striker

Myslíte si, že máte bohaté a hluboké vědomosti o historii i současnosti fotbalu, obzvláště toho anglického? Hra je to do jisté míry originální, avšak je to ten titul z kategorie her, na který byste si měli dát pozor.
Tento titul se hraje pouze online, takže se budete muset nejprve zaregistrovat, nainstalovat a přihlásit se přes launcher. V porovnání s tím, co vás ale čeká, je toto malé, malinkaté zlo.

Podstata hry se mi zdá nesmírně originální. S vaším týmem budete sehrávat zápasy tak, že odpovídáte na otázky. Po výkopu si tedy vyberete, zda uděláte dlouhou, nebo krátkou přihrávku. Pak následuje otázka tematicky spjata s fotbalem Premier League, či nižší anglické ligy, mezinárodní fotbalové scény a to jak z hooodně vousaté historie, tak doby nedávno uplynulé. A právě z tohoto důvodu je hra, mírně řečeno, rozporuplná. Dejme tomu, že se najde borec, který ví, kdo trénoval Arsenal někdy před padesáti lety. Ale pochybuji, že někdo tuší, od koho dostal gól o víkendu brankář týmu Q.P.R., za chybnou odpověď ztrácíte balón, respektive se soupeř dostane do útoku. Správně zodpovězená otázka znamená odebrání míče. Skórovat je tak takřka nemožné, maximálně hubená výhra 1 : 0 za použití „volných kopů“, kdy se posunete dál, aniž byste odpovídali.

Otázky, otázky, otázky – s tipováním (často jsou k dispozici čtyři možnosti) moc často neuspějete a kvůli i dosti drsnému časovému limitu na odpověď ztrácí celkově hra na přitažlivosti. Takže si moc neužijete ani možnosti jako předělávat tým, dresy a další možnosti. Škoda, rozhodně to není hra pro každého a slůvko massive v názvu vývojářského týmu zní jako nějaký renonc. Čili pozor.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Big Match Striker Big Match Striker Big Match Striker Big Match Striker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce