recenze

Animal Mix up

Animal Mix up

Zas další obyčejné pexeso, dalo by se zkraje říct, ovšem při bližším zkoumání zjistíme, že ve hře je dost obrázků, chytáků a užitečných informací na to, abych toto pexeso nemuseli prohlásit za obyčejné.
Potravinový gigant Nestlé je více proslulý hloupými reklamami, než kvalitou výrobků, pokud však kdokoli sází v reklamní kampani na kšiltovky, trika a batůžky zdarma, nebudeme se bránit, vždyť co je doma, to se počítá a nejinak je tomu i v případě nějaké té reklamní free gamesky.

Jejich kvalita je často pochybná, ale Nestlé už minimálně jednu pěknou vypustili, mám na mysli flashovku Nesquick Quest. Animal Mix up sice nedisponuje takovou mírou zábavné originality, ale není zcela k zahození, zvlášť, když se při hraní lze také něco dozvědět. Na první pohled nic moc, malé pexeso 4x4 obrázky se zvířaty. Leč hra probíhá na kola, v každém je šest sad ve třech levelech. První se hraje klasicky, druhý už je těžší, hledáte obrázek zvířátka a k němu kartičku s jeho anglickým pojmenováním, ve 3 levelu jsou opět jen dva stejné obrázky, jenže pokud hned neuhodnete, daný pár se vzájemně prohodí. Na konci každého levelu se navíc dozvídáte, co zvířátka spojuje, jako vodní savci, žijící v Africe, hlodavci atp. a i když kolo skončí hra nadále nemusí být stereotypní, začíná se znova s novými obrázky a novými fakty. Nechybí zajímavé ozvučení.

Ať máte před sebou úkol do přírodopisu nebo i do angličtiny, nechte se inspirovat Animal Mix up. Konečně máte možnost říct jednou po pravdě, "mami nehraju, učím se" :)

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Animal Mix up Animal Mix up

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce