recenze

Coogles

Coogles

Logika. Ach ta logika. Člověk aby pořád přemýšlel...Ano! Zkuste potrápit svůj mozek a úspěšně dokončit novou hru od Borise Brocka s názvem Coogles! Milovníky kombinací, které vedou k jednomu cíli, hra jistě nadchne a nepustí.
Tuto povedenou hříčku vytvořil Borise Brock, a myslím, že stojí za vyzkoušení. Jde o logickou hru, ve které se projeví vaše kombinační schopnosti. V této hře nepostupujete do vyšší úrovně, nebo do dalších levelů obtížnosti. Hraje se zde pouze na co nejvyšší počet bodů.

Proto si tuto hru nebudou moci vychutnat pařani, kteří potřebují vidět svůj úspěch a postup. Hrajete totiž jen na čtvercovém poli o rozměrech 10x10 políček. Pole se postupně zaplňuje různými druhy ovoce, které musíte skládat do řady, sloupce, nebo diagonály. Ve chvíli, kdy se vám podaří takto poskládat minimálně 5 kusů od jednoho druhu, těchto 5 zmizí, za což získáváte zmiňované body. V každém kole se vám v poli náhodně objeví 3 další ovoce, což komplikuje skládání plodů k sobě, protože z políčka, kde ovoce momentálně leží, musí být cesta volná až k políčku, kam ho chcete dostat.

V Coogles je množství různých bonusů, které mohou počet bodů znásobit (2krát, 4krát). Dále se v této gamesce objevují bomby, které jednak mohou fungovat jako žolíky, jednak jsou to bomby ve vlastním slova smyslu. Protože při použití v dané pětici vybuchují a ničí tak celou řadu i sloupec zároveň. Ve hře se objevuje další zajímavý předmět, kterým je kámen. Kámen vám totiž hru značně komplikuje, protože se s ním nedá hnout a nutí vás tím, abyste ho stále objížděli. Po grafické stránce se hra myslím velice povedla. Do hry je pak celkem pěkně zakomponovaná hudba, která jí dodává atmosféru.

stáhnout hru
Odas

autor
/ Odas

Skóre

67 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

blanka | 15.01.06 v 16:01

s hrou coogles jsem si stahla cerva.


galerie

Coogles Coogles Coogles

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce