recenze

Bibly Revolution

Bibly Revolution

Dnes vám přinášíme zase jednu hru, v níž ani jedna buňka vaší šedé kůry mozkové nezůstane v klidu. Vaším průvodcem bude malý fialový duch se jménem Bibly, který si pro vás nachystal mnoho zapeklitých bludišť.
Jak se dokážete poprat s obtížnými hlavolamy? To zjistíte jen tehdy, pokud si hru sami zahrajete.

Na samotném začátku si můžete vytvořit profil a pak už si jen vyberete úroveň, na kterou se cítíte nebo začít pěkně od začátku, což je nesporně lepší. Ať si zvolíte jakékoli bludiště, budete mít za úkol sesbírat všechna červená jablka a vejít do dveří, jež jsou po této proceduře stoprocentně otevřené. Většina onoho zralého ovoce je chráněna, a tak abyste je mohli ukořistit, musíte ničit zámky, stoupat na tlačítka, směrovat smrtící střely mimo vás a mnoho jiného. Na výběr máte z několika možností, jež napoví kudy se ubírat. Takže k úspěšnému splnění mise je bezpodmínečně nutné tyto prvky použít, postavit zeď a další podivnosti na první pohled nelogické. Občas budete i střílet od boku a zkoušet co to či ono nakonec způsobí, a tak možnost restart nepochybně hojně využijete.

Opravdu kvalitní hra, která svojí grafikou a levely zaujme, ale svojí obtížností může odradit. Přesto doporučuji alespoň zkusit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Bibly Revolution Bibly Revolution