recenze

Autumns Treasures: The Jade Coin

Autumns Treasures: The Jade Coin

Tajemství a dobrodružství láká nejednoho z nás. Stejně je na tom dívka, která přišla o svého milovaného otce, a nyní se snaží dopátrat záhad, které po sobě zanechal. Uvidíte, že to nebude mít jednoduché a do cesty se jí postaví mnoho překážek. Poradíte si s nimi?
V každém levelu budete řešit hned několik záhad. V dolní části obrazovky uvidíte předměty, jež je zapotřebí najít. Hlavní hrdinka navíc celou situaci okomentuje pro případ, že byste stále nevěděli, co máte dělat. Každou věc, již dáte dohromady, pak samozřejmě použijete. Musíte však přijít na to jak. Pokud jste v koncích a nevíte, pak využijte nápovědu znázorněnou náhrdelníkem. Než ji však použijete znova, musíte počkat, až se doplní. Občas je nutné předměty zkombinovat. Nedělá se to však tak, že byste je skládali do sebe. Všechny totiž slouží zpravidla k jednomu účelu, a tedy je umístíte jeden po druhém tam, kam si myslíte, že patří. Neklikejte bezhlavě, protože po určitém počtu se šipka rozkmitá a na chvíli zmizí. Příběh je pěkně zamotaný a dialogy poměrně dlouhé. Nemusíte je však sledovat, jestli nechcete. Okradete se však o některé poznatky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

MartyPilsen

MartyPilsen | 09.12.15 v 18:09

Pěkná grafika, jinak zapadá do řady podobných..

irena | 14.08.11 v 18:32

je to moc pěkná hra

Twister | 08.08.11 v 00:32

Při stahování se nelekněte, nejdříve se stáhne instalační soubor (nějakých 0,7 MB) a až během instalace se stáhne oněch 112 MB:


galerie

Autumns Treasures: The Jade Coin Autumns Treasures: The Jade Coin Autumns Treasures: The Jade Coin Autumns Treasures: The Jade Coin Autumns Treasures: The Jade Coin