recenze

Super Mario Bros: Journey to Peach

Super Mario Bros: Journey to Peach

Super Mario Bros: Journey to Peach vám nabízí skvělé rozptýlení z všedního života. Nejenomže vás ohromí výtečná grafika a propracované kresby, ale také schopnost Maria metat kolem sebe žhavé koule. Budete se těšit z dobře vymyšleného příběhu a z veselé hudby.
A hurá do toho. Vydejme se s Mariem na cestu za Broskví. Tady se nudit rozhodně nebudete. Nepřátel je tu jako nasetých a navíc není zase tak snadné je zdolat jako v mnoha jiných mariovkách. Vyžaduje to taktiku a hráčskou zručnost, ale to vy jistě máte. Za nejhoršího nepřítele považuji kvítko, které po vás hází ohnivé koule a ještě umí skvěle zamířit, takže je těžké se vymanit z jeho dostřelu. Dalšími nepřáteli jsou želvičky, okřídlené želvičky, rybky, které nově mohou za vámi na břeh a pronásledují vás, dokud vás nedostanou :) a mnoho jiných. Hra se těší dobré grafice, pěkně vymyšlené hudbě, kde lze ocenit i to, že každý level má svou vlastní melodii. Také prostředí je rozličné, takže je skutečně z čeho vybírat. Bohužel musím této hře vytknout pomalost pohybů Maria, s čímž přichází spousta nevýhod, ale s tím se vy, hráči, jistě brzy srovnáte :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

bohda | 14.07.07 v 10:53

neseká se,ale mario neví jestli má jít nebo stát...pomalý reakce

maja1941 | 09.07.07 v 18:22

je to dobra hra,ale trochu to seka


galerie

Super Mario Bros: Journey to Peach Super Mario Bros: Journey to Peach Super Mario Bros: Journey to Peach Super Mario Bros: Journey to Peach