recenze

Angela Young 2: Escape the Dreamscape

Angela Young 2: Escape the Dreamscape

Přichází na řadu pokračování o malé angele – chcete-li Alence v říši divů. Zavítejte s ní do světa kouzel a zvláštností, kde je všechno možné, a pomozte jí procházet nejrůznějšími nástrahami a překonávat překážky. Hledejte předměty a používejte je.
Protože jsme v říši divů, nemůžete se ničemu divit. To je logické. Ústředním motivem celé hry je hledání předmětů podle seznamu, siluet atd. Alenka vždycky vstoupí do některé části hry, zpravidla půjde o místnosti. V té se nachází jedno tajemství. Ovšem, abyste se k němu dostali, je nutné odhalit všechny předměty, které vám seznam uloží. Klikejte na ně a seznam se bude pomalu ztenčovat, až nezbude nic. Poté musíte většinou ještě najít klíč, páčidlo, cokoliv, čím lze otevřít tajemnou schránku. Jakmile se tak stane, máte další díleček do skládanky příběhu. Mnohdy se jedná o kuriózní věcičky, jako například trumpeta, jíž probudíte spícího pavouka. Jakmile si nebudete vědět rady, vyzkoušejte nápovědu. Ovšem když ji použijete, budete muset čekat určitý časový interval, než se zase doplní. Proto se vyplatí použít ji skutečně až v nouzi nejvyšší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.09.16 v 21:07

hratelné

NADĚJE

NADĚJE | 12.02.15 v 09:29

Jako Alenka v říši divů se ocitnete, mávnutím kouzelného proutku se ve fantasii rázem ocitnete :)


galerie

Angela Young 2: Escape the Dreamscape Angela Young 2: Escape the Dreamscape Angela Young 2: Escape the Dreamscape Angela Young 2: Escape the Dreamscape Angela Young 2: Escape the Dreamscape

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce