recenze

3D Mazes

3D Mazes

Bludiště, oblíbené už od dob starověku. Co třeba takový Labyrinthos na ostrově Knossos, ve kterém se údajně podle báje vyskytoval Minotaur. Či různá jiná bludiště, historie nám jich nabízí požehnaně. Zde sice nebudete bít Minotaury nebo umírat strachem, ale na chvilku vás tato hra pobavit může.
Jedná se o hru z tvorby Jamese L. Deana, kde nejde o nic moc velkého, spíše o takové chvilkové pobavení. Vyberete si velké nebo malé bludiště a už hledáte trasu spletitým systémem chodeb, neohrožuje vás žádný skřet, ork nebo upír, jedná se čistě o nenásilnou hru.

Jestliže se vám nelíbí diagonální rozměr, stačí přepnout na hexagonální. Zelená barva je pro bludiště ošklivá? Nevadí, stačí si jí pozměnit třeba na růžovou :), to záleží na vás. Další takovou lehkou vychytávkou je možnost změnit barvu čáry vaší trasy, tedy tu cestu, kterou už jste prošli. Opravdu se nejedná o nic velkolepého, ale mě osobně hra celkem pobavila, chvíli jsem si hrál s barvičkami, pak si prošel pár bludišť a nakonec jsem byl spokojený :), zkuste a uvidíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

3D Mazes 3D Mazes 3D Mazes