recenze

Hidden World Of Art 2: Undercover Art Agent

Hidden World Of Art 2: Undercover Art Agent

Pokud jste si zamilovali příběh o mladé umělkyni Leně, která restauruje obrazy a dokáže se orientovat v sebezapeklitějším případě falzifikátů, pak pro vás vydáváme druhý díl jejích napínavých dobrodružství. Tentokrát se Lena dočká ještě složitějších záhad.
Lena se vrací z dovolené a už má zase práci. Opět jí budeme zařizovat byteček a rozpoznávat, copak je na obraze špatně. Vstupte ihned do prvního levelu, kde na vás čekají nástrahy spojené s angličtinou, ostatně angličtina vás bude provázet od začátku až dokonce. Ale oproti prvnímu dílu je zde velké vylepšení, a sice ještě lepší nápověda. Pokud totiž najedete na název předmětu, ukáže vám přesný tvar objektu, jaký hledáte. Cílem je naleznout všechny předměty, jejichž seznam najdete v levé části obrazovky. V průběhu levelu se zde objevují i bonusy. V takovém případě nad seznamem daných objektů zahlédnete i kratičký list zhruba se třemi věcmi, jež musíte najít přednostně a v přesném pořadí, v němž jsou zadány. Bonusy jsou důležité zejména z hlediska peněz. Je to totiž Lenin nejdůležitější zdroj příjmů. Za peníze pak vybavujete její skromný byteček. Můžete se rozhodnout, zda budete šetřit na něco většího nebo budete utrácet za drobnosti, jež zvelebí a hlavně zútulní pokoj. Rozhodně je z čeho vybírat, nemusíte se bát, proto popusťte uzdu své fantazii a kombinujte. Nebudete litovat. Hříčka se pyšní ještě propracovanější grafikou, pěkným příběhem a pro každý level jedinečnou hudbou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Iveta111

Iveta111 | 06.09.16 v 10:59

Nádherná hra.


galerie

Hidden World Of Art 2: Undercover Art Agent Hidden World Of Art 2: Undercover Art Agent Hidden World Of Art 2: Undercover Art Agent Hidden World Of Art 2: Undercover Art Agent Hidden World Of Art 2: Undercover Art Agent

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce