recenze

Instinct

Instinct

CS Software se opět ozvali, tentokrát se přesuneme do budoucnosti, kde musíme zjistit co se stalo na jedné planetě. Ideální hra pro příznivce RPG stylu. Vezměte jednoho či dva vojáky a začněte střílet po původních obyvatelích-zombiích či zmutovaných broucích.
CS Software si u nás udělali jméno už s hrou Knights of Dillaria, takže se dalo očekávat, že se podíváme i na jejich obdobnou hru Instinct. Tentokrát však nepůjde o středověké boje, ale podíváme se do daleké budoucnosti, až do 26. století.

Po zapnutí hry se můžete vybrat jestli chcete jít na planetu sám, či s pomocníkem. Já jsem se jako neohrožený dobrodruh rozhodl pro první variantu, ale jestli vám mohu poradit, nedělejte to. Projít tuto hru s jedním jediným vojáčkem je opravdu těžší než by se mohlo zdát. Velmi si usnadníte hraní, když půjdete dva. Po vysazení na planetě a seznámení s ovládáním se vrhnete rovnou do akce. Jak už jsem říkal, čekají vás zde původní obyvatelé této planety, i když už trochu v rozkladu, či bez hlav. Ano, ani tato hra se neobejde bez zombií. Pro začátek to není zase nic tak těžkého, ale počkejte až se dostanete dál a budou vás napadat obří pavouci, či nějaký ten přerostlý hmyz, který ani nevím jak pojmenovat. V soubojích toho zase tak moc na výběr nemáte, buď chcete použít nějaký ten předmět co nosíte v batohu, nebo omračovací střelu, nebo použijete zbraň co jste našli. Po poražení protivníka máte šanci získat nějaký ten předmět. Tolik tedy k základům hry, zbytek už si musíte zkusit sami.

Grafika není na žádné velké úrovni, ale přežít se to dá, navíc není na škodu občas si zahrát i nějakou hru, která není 3D. Zvuky také nejsou nic moc, ale pusťte si ke hře nějakou muziku a nemůžete mít problém:) Tak tedy vzhůru do budoucnosti!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 05.02.15 v 06:02

unikát mezi bojovkami

cssoftware | 18.08.08 v 19:52

Knights of Dillaria bola viacmenej len taka skusobna hra ze co vsetko dokazem v RM,tak preto ta kvalita hry taka aka je.Pri vyvoji tejto hry uz boli niejake tie skusenosti s vyvojom ;).

Firmar | 18.08.08 v 19:38

Glorine ani bych neřek KoD nakonec bylo 1 v soutěži Krajské Středoškolské Odborné Činnosti ale bylo i mnoho uspěchu na jiních webech a to i na zahraničních ;)

Glorin | 18.08.08 v 14:58

Tato hra je o hodně zábavvnější než Knights of Dillaria. To musím uznat. zatím bych tomu dal takovejch 75%.

Glorin | 18.08.08 v 14:47

Proč radši nezrecenzujete Aveyond a Aveyond 2?

Glorin | 18.08.08 v 02:17

Mno, tak já si to stáhnul, až se vyspím tak uvidím jestli je to stejná kravina jako knights of dillaria. Ta hra si získala vysoké hodnocení jenom díky tomu že je z česko-slovenský scény, ale jinak to je jedna z nejhorších RPG Maker her vůbec.


galerie

Instinct Instinct Instinct Instinct

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce