recenze

Super Kario DBPRO

Super Kario DBPRO

Dnes se společně s Kariem vydáme na strastiplnou cestu plnou dobrodružství, budeme skákat, střílet a utíkat. Jak si povede remake snad nejznámější plošinovky na světě se můžete přesvědčit právě teď.
Jak je uvedeno v perexu, dnes na nás čeká opravdová klasika v podobě nejznámějšího instalatéra na světě, tedy přesněji řečeno jeho klonu Karia. Hlavní změnou, která je ostatně patrná na první pohled, je přechod ze dvou rozměrů na tři, zda je to pro hru jako takovou přínosem či nikoliv je věcí pohledu každého z nás, a ačkoliv patřím mezi zastánce 2D grafiky, tak u Karia mi zpracování plně vyhovovalo. Další změnou, i když ne nijak zásadní, je naklánění při pohybu postavičky, což je jen takový pokus o navození větší reálnosti prostředí. Jinak je ale hra takřka stejná jako její vzor, tedy první díl Mariova dobrodružství. Několik změn se sice najde, a to především v designu levelů, ale nejde o nic podstatného. Tak jako v původním Mariovi, i tady budeme především hopsat na všelijaké plošinky a potvůrky, sbírat zlaťáky a sem tam nalézat nějaké power-upy.

Jak vidíte ničeho převratného jsme se nedočkali, v tomto případě si však myslím, že to nikomu a ničemu nevadí. Staré dobrodružství v novém kabátě se stále skvělou hratelností, co víc si přát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

soldier222 | 04.01.08 v 20:18

Táto hra sa mi páčila.Dobrá hudba,grafika a hlavne tie power-upy boli na 100%. Ale 4level som nepresiel iba skoro.Uz som mal pred sebou potrubie a padol som do jamy. Skúste pokračovat urobte 3D a dajte tam Luigiho (zeleného Karia)


galerie

Super Kario DBPRO Super Kario DBPRO Super Kario DBPRO Super Kario DBPRO