recenze

Willys Miner Nightmare - 5th Anniversary Edition

Willys Miner Nightmare - 5th Anniversary Edition

Jet Set Willy a Manic Miner - určitě je všichni dobře znáte! První je nešťastník, který musí uklidit obrovský dům, protože ho manželka jinak nepustí do ložnice a druhý je maniakální horník. Tentokrát to tihle dva dali dohromady... Jak to dopadlo? Slušně!
Je to nějaký pátek, co zde byla recenzovaná hra Willys Miner Nightmare, která spatřila světlo světa v roce 2001. Po pěti letech si chlapíci z Spacetimegames řekli, že by ji mohli vydat znovu. Vylepšenou. A tak se stalo, že před nedávnem vydali Willys Miner Nightmare - 5th Anniversary Edition.

Opět chodíte s Willym po velikém domě, skáčete a vyhýbáte se různým předmětům. A jelikož je to sen, tak jsou to opravdu bláznivé věci. Balóny, raketa, kosmonaut, tučňák, atd. Hra celkem v pohodě ubíhá, ale poslední obrazovky (celkem jich je 20) jsou opravdu obtížné. Doslova noční můra:-).

Celkový výsledek je přesto dobrý. Grafika vypadá jako ze starého Jet Set Willy a Manic Miner - je opravdu silně retro - ale vylepšení oproti 5 let staré verzi je znát. A kdo by chtěl vidět úplně původní hru Jet Set Willy, tak ať mrkne na toto video.

Mám rád tyhle remaky a klony! Willys Miner Nightmare - 5th Anniversary Edition si odnáší slušné hodnocení. Zkuste ho!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Willys Miner Nightmare - 5th Anniversary Edition Willys Miner Nightmare - 5th Anniversary Edition Willys Miner Nightmare - 5th Anniversary Edition Willys Miner Nightmare - 5th Anniversary Edition Willys Miner Nightmare - 5th Anniversary Edition