recenze

Baby Boh!

Baby Boh!

Baby Boh! je originální arkáda z německé produkce. Strašit děti může být i nenásilná zábava… když to nemyslíte zle a pouze ve virtuálním světě. Pokud nevěříte, vyzkoušejte si tuto hříčku a posuďte sami.
Strašení není vůbec nic těžkého. K tomu, aby se dítě leklo, vám bohatě postačí k němu dojít, poslat na něj svůj míček anebo využít čertíka v krabičce. Ale až zas tak růžový život strašáci nemají.

Kromě dětí jim taky do cesty často přijdou modří či žlutí pajďuláci, kteří jsou na dotyk naopak nebezpeční jim. Naštěstí umí každé správné strašidlo vyvolat modrý míček, kterým může děsit děti a likvidovat zlé duchy. Ve strašící aréně jsou ale další dva prvky. Klaun (jako zástupce dobré strany), který je nezničitelný, a veselý zelený míček. Ani jeden z těchto zástupců veselí se vás nesmí dotknout, neboť jsou životu nebezpeční.

Tahle originální arkáda nabírá rychle na obtížnosti a brzy budete víc bojovat o přežití, než strašit dětičky. Nicméně i za starost o vlastní život jsou body. Grafika modelů je trojrozměrná, ačkoli se hra odehrává v ploše. Hudba není zrovna zázračná, ale průměrné midky nic nezkazí. Ani jedno ale není důležité. Kvality Baby Boh! spočívají v originalitě a zábavnosti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

kokosmen265

kokosmen265 | 15.01.15 v 07:57

zajímavý


galerie

Baby Boh! Baby Boh! Baby Boh!