recenze

Shadow of the Hamunaptra

Shadow of the Hamunaptra

Vypracovaná plošinovka s dvojníkem Indiany Jonese určitě nikoho neurazí. To, co činí tuto hru zajímavější než ostatní prosté skákačky, je detailní grafika, motivační hratelnost a fakt, že byla vytvořena týmem profesionálů. A je to znát, přátelé!
Legendární soutěž vývojářů s názvem Becherovka Game odstartovala slibnou kariéru mnoha vývojovým týmům i individuálním developerům. Shadow of the Hamunaptra, který se výše uvedeného klání také zúčastnil, je právě ten kousek, který svou kvalitou obohatil místní freeware scénu.

Můj kamarád Zdeněk, který X-Design založil, rozvinul a posunul do nebeských výšin, je mimo svého manažerského údělu též skvělým vývojářem a spisovatelem. Jeho knihy o Flashi určitě zná minimálně každý, kdo se o tuto oblast zajímá. Jedním z jeho počátečních projektů je právě recenzovaná hra. Jedná se o skákačku z nejklasičtějších (takzvaně „Manic Minerovských“), která dává hráči ve svých cca 10 levelech dostatečně zabrat. Spousty pohyblivých plošinek, skákajících pavouků či padajících bucharů jsou tohoto dostatečnou zárukou. Grafika je roztomile titěrná a skvěle se doplňuje s pozadím. Hudba je taková nějaká orientální a rozhodně bych k tématu jinou nepřiřadil.

Závěr – berte ji všemi deseti! Někomu se může počet levelů zdát málo, někomu zase nebude vonět obtížnost v určitých chvílích a někdo nezkousne dietně renderovaného hrdinu v menu. Ale jak jsem řekl, jděte do toho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Silvík | 30.09.05 v 12:58

Hodně dobrý!!!

Triple T | 29.09.05 v 15:23

Tohle je první flashovka, kterou jsem kdy hrál. Přece jenom jste nemuseli s jejím zařazením čekat tak dlouho. imo obtížnost tkví pouze v tom, že se neukládají pozice uvnitř jedné obrazovky a po smrti ji musíte zahrát znovu (tu obrazovku) - jinak je hra velice smooth a pěkná.


galerie

Shadow of the Hamunaptra Shadow of the Hamunaptra Shadow of the Hamunaptra

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce