recenze

Visit

Visit

Libujete si v procházení rozsáhlých lokací, v řešení nepříliš složitých logických úkolů a v kochání se okolní krajinou? Pak vězte, že by vás dnešní kousek mohl uspokojit. Rozhodně ho vyzkoušejte!
Při hraní této sympatické gamesky, která byla vytvořena v programu Game Maker, jsem se hned po několika obrazovkách neubránil srovnání s jednou z nejlepších her loňského roku – Knytt Stories. Visit bohužel kvalit legendy od proslulého vývojáře Nifflase nedosahuje, pobavit ale také zaručeně dokáže.

Příběh s jakýmsi astronautem bohužel není příliš chytlavý, hlavní roli tak dostává vyvážená hratelnost. Procházíte různě barevné tunely, v nichž musíte řešit rozličné úkoly. Většinou ve stylu sokobana přesunujete kostky na svá místa. Často musíte kalkulovat se změnami barev. V jakýchsi check pointech, kde se hra i ukládá, zároveň změníte i barvu. A ta je nutná pro vstup do stejně barevných lokací. Změn vizáže si tak váš sympatický panáček užije dosytosti. Ke všemu přidejme příjemný hudební doprovod a máme tu pohodovou explorativní plošinovou s logickými prvky. Proč ne?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Visit Visit Visit