recenze

Ultimate Flash Sonic

Ultimate Flash Sonic

Tetris, Arkanoid, Mario a... Sonic! Ano, není pomalu dne, aby se na Freegame neprezentovala jedna z nekonečných variací těchto sérií, které díky freeware fenoménu nabývají takřka telenoveloidních rozměrů. Dnes je tedy na řadě jeden malý flashový ježek.
Co nám může tentokrát nabídnout? Po stránce hratelnosti překvapivě hodně, ale ne tak bohužel délkou, protože dva herní úseky v hlavní "kampani" (byť v přítomnosti dvou herních módů) jsou i na freeware žalostně málo. V praxi to vypadá tak, že konec přijde zhruba v době, kdy Sonicovým ježkovinám přijdete pořádně na chuť, což je zákonitě zlé.

Grafická stránka hry je pro ježkovo rejdiště absolutně dostačující, byť existuje ve dvou nepříliš šťastných řešeních, kdy je herní okno buď moc titěrné, nebo až příliš veliké a rozpixelované. Přechod na Flashovou platformu si s sebou nese i mírné zvýšení hardwarových nároků, ale nejde o nic bůhvíjak příšerného, to určitě ne.

Co dodat... Ultimate Flash Sonic je vzorovou a ideální hrou pro všechny, kteří se rádi na CHVÍLI dobře pobaví, nejlépe pak s modrým idolem svého mládí. Ostatním pak můžu doporučit trvanlivější a pravděpodobně i kvalitnější Sonicy ála Neo Sonic Universe nebo čerstvější Sonic Zone.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

miles | 28.01.09 v 13:06

mam z toho uplne vsecko

kokotminit | 08.04.07 v 17:57

j
e to sssssuuuuuuuuupppppeeeeerrrr

zz | 21.09.06 v 15:26

hele. Nevim jak vi ale já mám problém to spustut. Mám windovs XP a nikdy to nenačte co mám dělat


galerie

Ultimate Flash Sonic Ultimate Flash Sonic Ultimate Flash Sonic Ultimate Flash Sonic Ultimate Flash Sonic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce