recenze

The Creature

The Creature

Do této chvíle jsem měl poměrně zkreslenou představu, jak obtížné je ovládat kouli bez noh. Pouhým koulením překonávat překážky a likvidovat i zle vyhlížejícího bosse? Lehké to nebude, ale dá se to. A kýžená odměna? Tak třeba jeden pár nohou pro vaši modrou kouli :-).
Zprvu „koulečka“, později hopsačka. Dejte se do hraní a objevte, co se skrývá v tajemných hlubinách.

Tuto zábavnou hru začínáte jako jednoduchá koule. Koulením po zemi vstoupíte do prvních úrovní a vašim úkolem bude je tak nějak proválet až ke konci. Sem tam počkat, nechat se vynést, v první fázi ani nic jiného dělat nemůžete. Samozřejmě, že ovládání je uzpůsobeno tak, abyste to neměli vůbec jednoduché. Vlažný úvod se brzy změní. První boss už vám dá pořádně zabrat a odměna ve formě nohou je opravdu vysvobozením.
Od té chvíle již můžete skákat, čímž se dostanete do dalších částí a nových světů a dá se tak mluvit z hlediska žánru o skákačce. Kam jít určitě zjistíte, osobně jsem neměl problémy s tím, že bych nějak bloudil.
V každé úrovni budete překonávat pasti, které jsou také docela drsné, a nesčetněkrát si užijete tu samou část znova.

Další části a schopnosti na sebe nenechají dlouho čekat a váš hrdina se bude vyvíjet dál a dál. Originalita a návykovost je to, za co si hru oblíbíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

The Creature The Creature The Creature The Creature The Creature

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce