recenze

Ultimate Bruce Lee

Ultimate Bruce Lee

Hrdinou dnešní gamesky je čínský polobůh Bruce Lee, jehož sláva sahá jen kousek pod aureolu Chucka Norisse. Ukažte jeho svaly všem nepřátelům a získejte elixír nesmrtelnosti. Prostě retro styl nejvyšší kvality!
Server Retro Remakes opět uspořádal soutěž v tvorbě remaků. Z celkem padesáti kousků vám přineseme ty nejlepší. Začínáme předělávkou stařičké hry z Commodore 64 vydané léta páně 1984. O zpracování Bruce Leeho se už vývojáři pokusili, posuďte sami - zde a tady. Fajnšmekři u dnešní předělávky rozhodně ocení, že součástí titulu je hned několik grafických verzí, včetně té původní commodorovské.

Věnovat se ale budeme hlavně té nejnovější, která nabízí celkem solidní grafické prostředí včetně příjemných pozadí. S Brucem v hlavní roli mlátíte různé džiny, ninjy a další stvůry, přitom sbíráte jakési lampy a postupujete celkem stereotypními levely v pouti za oním magickým elixírem. Avšak moc si nevydechnete, nepřátelé se totiž neustále respawnují a nedají vám tak pokoj. Potěší několik dalších herních módů rozšiřujících zábavu a spousta možností. Přizvěte si třeba kamaráda, který může hrát s vámi i proti vám. Ultimate Bruce Lee je skutečně velmi vydařeným remakem. Ostudu jménu legendárního hrdiny nedělá – potěší milovníky historie ale i fanoušky modernějších her. A to je vynikající kombinace.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Derryk | 11.06.20 v 22:50

Nejde spustit. Po spuštění vypíše "Can not find splash.png640x480png". V archivu takový obrázek není. W10 64bit

PavelH

PavelH | 12.05.20 v 23:06

Dobrá hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.07.17 v 14:40

vypadá to poměrně slušně

alik | 04.02.09 v 20:55

Sakra na didaktiku to melo 48kb


galerie

Ultimate Bruce Lee Ultimate Bruce Lee Ultimate Bruce Lee